Antep Fıstığının Hazırlanması
Antep fıstıklarının kabukları temizlenir ve içleri çıkarılır. Antep fıstıkları, ezilmesi için uygun hale getirilir.,Tüm malzemeler, üretim sürecinin başlaması için üretim hattına aktarılır.
Karışımın Hazırlanması
Ezilmiş Antep fıstıkları bir karıştırıcıya aktarılır. İstenen kıvama ve tat profiline ulaşmak için gerekli diğer malzemeler eklenir. Karışım homojen bir kıvam alana kadar iyice karıştırılır.
Soğutma ve Ambalajlama
Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, karışım soğuması için bir süre bekletilir. Soğuyan Antep fıstığı ezmesi, uygun ambalaj malzemelerine doldurulur.
Kalite Kontrol
Ürünler, kalite kontrol ekipleri tarafından görsel olarak incelenir ve tat testine tabi tutulur. Kalite standartlarına uygun olmayan ürünler elenir ve sadece kaliteli ürünler paketlenir.
Depolama ve Dağıtım
Kaliteli ürünler uygun depolama koşullarında saklanır. Depolanan ürünler, müşterilere dağıtılmak üzere hazırlanır. Müşterilere dağıtım sürecinde ürünlerin doğru adreslere teslim edilmesi sağlanır.
Müşteri Memnuniyeti
Müşteri geri bildirimleri dikkate alınarak ürün ve hizmetlerde iyileştirmeler yapılır. Müşterilerin memnuniyeti sağlanarak uzun vadeli müşteri sadakati ve marka itibarı oluşturulur.
Our Trees Have Been Monitored
Trees Planted
6,472,068
Trees Planted
6,472,068
Trees Planted
6,472,068